ني ني كده راهنماي بارداري و بچه داري
|
مراحل انجام اين تحقيق روي زنان با استفاده از دادههاي جمعآوري شده، محققان توانستند ميزان مصرف شكر آزاد مادران را براساس مصرف كل انرژي و مصرف روزانه مواد مغذي، تخمين بزنند. مصرف شكر آزاد به معني در نظر نگرفتن مصرف قند موجود در شير، سبزيجات و ميوهها است. كودكان در سن 7.5 سالگي مورد بررسي قرار گرفتند كه كدام يك از آنها مبتلا به آسم شدهاند و در 12 ماه گذشته شرايطي مثل اگزما، خس خس سينه يا تب يونجه را تجربه كردهاند. براساس اطلاعات محققان، 12.2 درصد از كودكان دچار آسم، 10.7 درصد از آنها دچار خسخس سينه شده بودند. 8.8 درصد نيز تب يونجه را تجربه كرده بودند و 2/16 درصد اگزما و 21.5 درصد ضعف بنيه داشتند. در مقايسه با مادراني كه داراي رژيم غذايي كم قند بودند، كودكاني كه ميزان مصرف شكر مادرشان 38 درصد بود، بيشتر در معرض ابتلا به يك آلرژي شديد قرار داشتند و مادراني كه 73 درصد مصرف شكر داشتند، احتمال ابتلاي كودكشان به دو يا چند آلرژي شديد بيشتر بود. بين سالهاي 1970 تا 2000، مصرف شكر در آمريكا با رشد 25 درصدي همراه بوده است. در همين رابطه: ميزان مصرف مجاز قند در كودكان محققان بر اين باورند كه مصرف بالاي قند ممكن است در طول رشد بافت ريه تاثيرات التهابي داشته باشد كه بر خطرات و آسيبپذيريهاي آلرژنها تاثير ميگذارد. آلرژن، نوعي آنتي ژن است كه باعث واكنش غيرطبيعي و شديد سيستم ايمني ميشود. براي مثال پروتئين آلفا اس يك كازئين موجود در شير گاو است كه ميتواند منجر به آلرژي به شير شود. يا آلرژنهاي دارويي كه ميتوانند منجر به آنافيلاكسي شود. معمولاً آلرژنها از طريق ايمونوگلوبولين E منجر به ايجاد واكنشهاي ازدياد حساسيت ميشوند.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |